Merken

Nimue_Logo_HR

Professionele Nimue behandelingen in ons Nimue huidinstituut
Een blijvende trend is een duurzame, jonge en stralende huid. Nimue Skin Technology blinkt uit als het gaat om anti-ageing, huidverbetering en huidverjonging.

De focus van deze nieuwe generatie cosmetica zijn behandelingen en peelings die het vermogen van de huid stimuleren en beïnvloeden om de huidconditie te verbeteren. De behandelfilosofie richt zich met actieve ingrediënten op huidverjonging, herstel, anti-oxidatie en zonbescherming.

EEN GEZONDE HUID IS EEN MOOIE HUID!

Een mooie huid, wie wil dat nou niet? Jammer genoeg is een mooie huid niet vanzelfsprekend. Genetische aanleg, vermoeidheid, zonbeschadiging of hormonen kunnen zorgen voor een ongezonde probleemhuid. De afgelopen jaren krijgen steeds meer mensen te maken met een probleemhuid. Om dit goed te behandelen is het belangrijk dat je je door een huidspecialist laat adviseren.

Heb je ook huidproblemen en wil je een gezonde, mooie huid?
Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend intake gesprek.

Nimue Skin Technology


MELINE , het antwoord op alle soorten hyperpigmentatie !

Wij zijn er enorm trots op om als een van de weinige salons met dit unieke concept te mogen werken…

ME LINE Nederland biedt professionele behandelingen waarbij een combinatie van actieve ingrediënten een sterk gecontroleerde en vernietigende werking heeft op de melanine synthese. Het verstoort de pigmentaanmaak. Het tyrosinase enzym wordt vernietigd, het pigment in de keratinocyten wordt afgebouwd, de groei van epidermale cellen en de afstoot van gepigmenteerde cellen wordt versneld.

Hyperpigmentatie ontstaat door een overproductie van melanine. Dit heeft diverse lichamelijke oorzaken – waaronder soms hormonale – en factoren als pigmentverschuivingen. De zon is een grote trigger. Hyperpigmentatie is ongeacht een blanke of donkere huid een hardnekkig probleem. Een donkere huid heeft wel grotere en sterkere melanosomen dan een lichte huid en is dus überhaupt gevoeliger voor licht zoals UV en IR. We weten ook dat de donkere huid eerder geneigd is om pigment aan te maken bij trauma zoals acne.
De producten en behandelingen vereisen de nodige ervaring en kennis om het gewenste resultaat te bereiken. De behandelingen en producten van MeLine zijn op hoog medisch niveau en is totaal niet te vergelijken met normale cosmetica. Ga je dit behandeltraject in dan is het ook verplicht om de thuis producten te gebruiken.

Wil meer informatie of advies dan ben je altijd van harte welkom voor een vrijblijvend intake gesprek.


MARC INBANE

De Marc Inbane Natural Tanning Spray zit vol met plantaardige en voedende ingrediënten, zoals Aloë Vera, Ginkgo en Vitamine E. De Marc Inbane Natural Tanning Spray is geschikt voor veelvuldig gebruik, droogt snel, geeft geen vlekken of strepen en is geheel veilig te gebruiken.

Resultaat:
Een gezond ogende, egale bruine teint met een mooie glow die tot wel vijf dagen houdt

Marc Inbane


Vita | Liberata

Organische skincare zonder parabenen, parfum of alcohol. De producten van Vita Liberata geven een natuurlijke glow met een gezonde kleur.


Supercillium Henna

Supercillium henna is een 100% plantaardig en zuiver natuurproduct. Het is vrij van PPD, zware metalen, ammoniak en waterstof peroxide.

Supercillium heeft tevens een mooie wenkbrauw pomade/browdip lijn om de henna wenkbrauwen mee te onderhouden en zelf mooie strakke wenkbrauwen te creeren.