Cosmetisch arts

auramedispa-injectables

Anti-rimpel

Sommige rimpels geven een gezicht karakter, soms kunnen bepaalde lijnen een uitdrukking geven die storend is. Dat kan aanleiding zijn de huid te laten behandelen en te herstellen met injectables. Een natuurlijk resultaat is altijd het doel.

Anti-transpiratie

Sommige mensen hebben last van overmatige transpiratie. Behandeling met botuline toxine (Botox Dry) kan hierbij uitkomst bieden. Het werkt goed tegen overmatig zweten onder de oksels of in de handen. Botox blokkeert de overdracht van zenuwen die zweetklieren prikkelen, waardoor voorkomen wordt dat de klieren zweet produceren. De anti transpiratie behandeling van beide oksels wordt het meest uitgevoerd.

Anti-migraine

Diverse mensen die in het verleden om andere redenen werden behandeld met botuline toxine (Botox), zowel wegens neurologische aandoeningen als om cosmetische redenen, vertelden hun arts, dat sinds zij waren behandeld met Botox, hun hoofdpijnklachten aanzienlijk waren verminderd of zelfs verdwenen. Het werkingsmechanisme hiervan is niet helemaal opgehelderd, maar de ervaring leert dat ongeveer 70% van de mensen met migraine en spanningshoofdpijn baat hebben van de het gebruik van Botox. Zowel het aantal hoofdpijn aanvallen als de hevigheid van de hoofdpijn kan afnemen.

Producten

  • Botox/Vitsabel
  • JuvĂ©derm
  • Radiesse

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.