Behandelingen

ME-line behandeltraject

De ME-line is een kuur van 4 maanden waarmee pigment flink vermindert kan worden. De kuur bestaat uit twee masker behandelingen, twee ID dermapen behandelingen en de ME-line thuisproducten. 

De eerste behandeling is een masker behandeling in de salon waarna de behandeling vanaf dag 3 verder thuis wordt voortgezet. Na 4 weken onderga je een ID behandeling met de dermapen en 4 weken later nogmaals een masker behandeling. De laatste behandeling is nog een ID behandeling met de dermapen.

De hoogwaardige ingrediënten  van de ME-line producten werken verhelderend en ontstekingsremmend op de huid en zijn zo samengesteld dat ze elkaar versterken en de huid optimaal kunnen penetreren om op de juiste diepte te komen. Vanwege een verschillende samenstelling van de producten voor de donkere en de lichte huid, kunnen wij ook donkere huidtypes veilig behandelen. Omdat het product zo samengesteld is dat het diep in de huid kan komen en het de pigmentcellen kalmeert, kunnen ook moeilijke chronische huidproblemen zoals melasma veilig behandeld worden.

De thuisproducten bevatten veel anti-oxidanten, verhelderende stoffen, zuren en pigmentremmers waar de huid aan moet wennen. Het is daarom belangrijk om de kuur langzaam op te bouwen zodat de huid kan wennen. De ID behandeling met de dermapen heeft geen bijwerkingen. Het is wel belangrijk om altijd de huid goed te beschermen met minimaal SPF 30.

Wat is het resultaat?

Na 1 maand merk je ongeveer 50% vermindering van de pigment vlekken en de huidconditie zal verbeterd zijn. Na 4 maanden kunnen we stellen dat het pigment grotendeels weg zal zijn. Na de kuur gebruik je een ME-line nacht product om het resultaat te onderhouden en na 8 maanden kan er een ME-line behandeling, indien nodig worden herhaald.

Na de kuur is het belangrijk om de huid minstens 3 maanden te laten rusten voordat je andere behandelingen ondergaat zoals een peeling of laser. Dit is om te voorkomen dat het pigment weer opgewekt wordt door andere behandelingen. Wij raden aan om gedurende andere huidbehandelingen altijd de ME-line te gebruiken om zo eventueel pigment te onderdrukken.


Bindweefselmassage

De Bindweefselmassage is een pittige behandeling en zeker niet altijd pijnloos. Toch is dit één van de populairste behandelingen.

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling. De bindweefselmassage is uitermate geschikt om littekenweefsel los te maken en om een verslapte huid, een slecht doorbloede huid, een verouderde huid, rimpels of acne te verbeteren en/of te verminderen.
Door de stevige massagegrepen in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen sterk gestimuleerd. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Door deze aanpak krijgt u een gezondere en stevigere huid met een gezonde kleur.

Met deze massage worden o.a. de volgende effecten bereikt:
– Verbetering van de huidconditie
– Stimulering van de huid doorbloeding
– Reductie van stress door het opheffen van onderhuidse verklevingen
– Opnameverbetering van werkstoffen
– Bevordering van de celdeling
– Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
– Verbetering van de huidstructuur en huidteint
– Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens

Behandelfrequentie
Afhankelijk van de doelstelling, uw huidconditie en de behandelindicatie wordt de behandelfrequentie vastgesteld. Meestal zijn zes tot twaalf behandelingen nodig. De bindweefselmassage geeft in kuur vorm het beste effect. Naarmate de kuur vordert, wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd.
Een kuur bestaat uit 1 x per week bindweefselmassage gedurende drie weken, met daarna een rustpauze van drie weken (de massage werkt in deze drie weken nog door). Hierna weer drie weken, 1 x per week behandelen. Indien nodig kan de bindweefselmassage worden uitgebreid naar twaalf behandelingen.


Nimue Core

Een basis behandeling waarbij de huid goed wordt gereinigd, gepeeld en in balans word gebracht. Ideaal om een aantal keren te ondergaan om de huid in een korte tijd op te peppen.


Nimue Support

Een heerlijke onderhouds behandeling waarbij de huid goed wordt gereinigd, gepeeld en in balans word gebracht. U heeft de keuze tussen een uitgebreide massage van gelaat, hals en decolleté of een masker afgestemd op uw huidconditie met hoofdhuidmassage. 


Nimue Deluxe

Een uitgebreide behandeling waarbij de huid goed wordt gereinigd, gepeeld en in balans word gebracht. Met uitgebreide massage van gelaat, hals, schouders, decolleté, nek en word afgesloten met een intensief masker afgestemd op uw huidconditie met hoofdhuidmassage.


Nimue Detox peel

Detox your skin!

 Is jouw huid energieloos en dof?

Nimue’s Thermal Detox Peel stimuleert de zintuigen met de rijke zwarte kleur van houtskool, de schuimende/bruisende werking en het verwarmende gevoel dat het op de huid geeft. De verwarmende peeling heeft een diepreinigende werking. Het ontgift, oxygeneert en exfolieert de huid.
Een echte oppepper voor de huid!


Nimue Active Glycol Peel

Een actieve huidverjongende behandeling die zorgvuldig zorgt voor het verwijderen van dode huidcellen, een diepe reiniging. Deze behandeling is erg intensief omdat er gebruik word gemaakt van 2 peelings achter elkaar. Als resultaat krijgt u een gladde, stralende, jeugdige huid. Een echte beauty-boost!


Nimue TCA Peeling

Deze peeling werkt dieper in op de huid, waardoor er een laag als het ware afschilfert. Er volgt een versnelt proces van collageen aanmaak en jonge huidcellen. Een stralende zachtere textuur en vermindering van pigment. Mooie behandeling na de zomer- en/of winter periode. De huid komt in een betere conditie, de huidstructuur verbetert, poriën worden fijner en pigmentvlekken worden minder.
Deze behandeling is geschikt voor acne, acne littekens, grove poriën, vale en doffe huid (rokershuid), rimpels, zon veroudering en hyperpigmentatie. Het aantal lagen dat aangebracht word is bepalend of de huid gaat schilferen. Een eventuele schilfering kan 2 tot 7 dagen zichtbaar zijn. Het is heel belangrijk om de huid na de TCA peeling goed te beschermen tegen UV straling, ook in de wintermaanden. Een kuur word aanbevolen voor het gewenste resultaat. 
De Nimue TCA peeling kan alleen ondergaan worden indien de Nimue producten voor thuis verzorging worden gebruikt i.v.m de sterkte van de peeling.


NIMUE-SRC™ peeling 

Nimue Skin Technology introduceert de Nimue Skin Resurfacing Complex peelings. Hun taak: een doffe en vermoeide huid stralend maken, haar hydrateren, voeden en verstevigen. Hun werkwijze: door de combinatie van zuren als melkzuur en salicylzuur en werkstoffen als peptiden, vitaminen en heilzame plantenextracten de huid zowel van bovenaf als van binnenuit stimuleren en verzorgen. Dankzij de peelende zuren van bovenaf, raakt de huid toegankelijk voor de voedende werkstoffen, die tot in de juiste huidlaag kunnen worden getransporteerd zonder hun werking te verliezen. Doordat je de celvernieuwing stimuleert en de buitenste, meest beschadigde huidlagen verwijdert, verminder je de ontstekingsreactie en de downtime, waardoor de huid zichzelf sneller kan herstellen dan normaal.
Beschikbaar in de volgende huidclassificaties:
Environmentally Damaged Skin, Hyperpigmented Skin en Problematic Skin.


Nimue Microneedle

Een huidverjongende en collageen stimulerende behandeling met direct zichtbaar resultaat. De microneedling roller maakt met ultra fijne naaldjes microscopische kanaaltjes in de huid. Deze kanaaltjes maken het makkelijk om werkstoffen dieper in de huid te brengen. De huid wordt op een gecontroleerde manier beschadigd. Door de genezing van de kanaaltjes wordt de celdeling bevordert en worden rimpels gereduceerd en de huidstructuur verbeterd. Dit is een veilige en effectieve manier zonder de huid nadelig te beinvloeden.


Dermapen needling 

Met fractional needling gaat u een stap verder in huidverbetering. Dit is een techniek waarbij met behulp van een needling pen met kleine naaldjes gaatjes in de huid worden gemaakt. De fijne naaldjes stimuleren de aanmaak van het eigen collageen en elastine. De naaldjes maken kleine gecontroleerde wondjes. Elke huid is voorgeprogrammeerd om te genezen als jonge huid. De huid wordt strakker, gladder en egaler van teint. De behandeling kan worden gebruikt bij littekens, zonbeschadiging, grove poriën, grove huidstructuur, rimpels en pigmentatie.

Tijdens de dermapen behandeling worden werkstoffen van Fusion ingezet met hyalaronzuur en een vitamine /aminozuren cocktail. Dit stimuleert de bloedstromen in de huid waardoor celvernieuwing opnieuw geactiveerd wordt. De productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd in alle huidlagen.


Dermapen NANO-dermabrasie –Nieuw–

Nano- dermabrasie wordt uitgevoerd met de zelfde apparatuur als de micro needling behandeling, de dermapen. Met behulp van nanotechnologie worden dode huidcellen van de bovenste huidlaag verwijderd zonder de huid te beschadigen. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en celvernieuwing. NANO-dermabrasie polijst snel en effectief de huid. Deze behandeling is perfect om de huid weer een flinke boost te geven, eenmalig of in kuurverband. Eventueel ook in combinatie met een glycol peeling.
 
Indicaties:

Nanodermabrasie wordt toegepast bij:

  • Rokers huid
  • Zonbeschadigingen
  • Acne
  • Doffe / vale huid
  • Verouderde huid
  • Oppepper voor de huid
  • Betere doorbloeding

Bovendien zorgt de behandeling voor een betere opname van huidverbeterende werkstoffen die tijdens de behandeling worden gebruikt. NANO-dermabrasie is een oppervlakkige behandeling om de huid snel op te frissen.
 
Tijdens de NANO-dermabrasie behandeling worden werkstoffen van Fusion ingezet met hyalaronzuur en een vitamine /aminozuren cocktail. Dit stimuleert de bloedstromen in de huid waardoor celvernieuwing opnieuw geactiveerd wordt. De productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd in alle huidlagen. Mooie combinatie met een glycol peeling.


SkinBoosting –Nieuw–
Huidverjonging met SkinBoosting; de nieuwe energie voor je huid!

Effectiever dan crèmes, gezonder dan botox. Heb jij last van rimpels, pigmentvlekken of vind je dat je er vaak moe uitziet? Is jouw huid dof? Wil je dat je kaaklijn, hals en borstbeen er mooi strak en glad uitzien zonder lijntjes, hangende huid of ingevallen hals, maar vind je botox of fillers net even een stap te ver gaan? Maak dan nu kennis met SkinBoosting!

SkinBoosting is een nieuwe totaalaanpak van behandelingen in de betere schoonheidssalon die de conditie van de huid zichtbaar en voelbaar verbetert. Tijdens deze behandeling wordt je huid voorzien van lichaamseigen stoffen als hyaluronzuur, vitamines en minerale zouten. Deze stoffen stimuleren de huid zich te vernieuwen. Kortom je huid krijgt nieuwe energie waardoor deze mooier, vitaler en gladder wordt op een natuurlijke manier. Je gaat weer stralen.

Effect van SkinBoosting: de vitale versie van jezelf! 

De werkzame stoffen zorgen ervoor dat de stofwisseling, hydratatie en structuur van de huid verbetert. Het zorgt er dus voor dat de huid daadwerkelijk gezonder wordt. Dit zie je aan een verbeterde tonus, stevigheid en teint van de huid. Je huid gaat stralen, wordt zachter en voelt veerkrachtiger aan. Je ziet eruit als jezelf, maar dan vitaler en energieker.

Micro Mesotherapie is een nieuwe vorm van meso therapie waarbij de werkzame stoffen dieper in de huid worden aangebracht waardoor ze effectiever werken dan wanneer ze op de bovenste huidlaag worden aangebracht (zoals bij een crème).

Bio-revitalsatie met Micro Mesotherapie heeft drie belangrijke functies:
• Herstructurerende functie, omdat het de celvernieuwing stimuleert en de collageen, elastine en hyaluronzuurproductie in de huid verbetert.
• Anti- oxidant functie, door de huid te ondersteunen, zoals bijvoorbeeld schadelijke straling van de zon.
• Hydraterende functie, doordat het weefsel snel weer van vocht wordt voorzien.


Couperose

Couperose is een blijvende verwijding van de kleinste bloedvaatjes, de haarvaten als gevolg van vaatwand verslapping. Het uit zich door fijne rode netwerken van adertjes, met name op neus wangen en kin.

Voor de verwijdering van couperose maken wij in de salon gebruik van een coalgulatie apparaat. Hierbij coalguleren we de bloedvaatjes (dicht schroeien). Na één behandeling zal de couperose al een stuk minder zijn. Meestal zijn er meerdere behandelingen nodig om tot een gewenst resultaat te komen, dit hangt natuurlijk af van de omvang van het te behandelen gebied. Om verdere couperose te voorkomen kunnen de bloedvaatjes worden versterkt door bindweefselmassage.


 IMG_2696Pedicure

Heeft u wel eens bedacht wat uw voeten voor u doen? Ze mogen best wat meer aandacht krijgen dan de dagelijkse douchebeurt. Bovendien bevordert een beetje extra zorg een ontspannen gevoel. Met goede kousen, passende schoenen en regelmatig een scrub- en crèmebehandeling voorkomt u al problemen. Maar u kunt veel meer doen: bezoek af en toe eens een pedicure!

Voetverzorging bij een pedicure begint met een zorgvuldige analyse over bijvoorbeeld mogelijke ziektebeelden, afwijkingen van de voeten en drukplekken. Vervolgens kiest zij voor een geschikte behandeling. Constateert zij problemen die buiten haar behandelingsmogelijkheden liggen, dan zal ze de cliënt doorverwijzen naar een andere behandelaar.

Wij zijn aangesloten bij de ProVoet. ProVoet bevordert de kwaliteit en professionalisering van voetverzorging en het beroep pedicure in Nederland. De pedicures die bij ProVoet zijn aangesloten, staan voor kwaliteit en hygiëne. Deze pedicures zijn te herkennen aan het ProVoet-logo.